Holandský čekankový salát
20 min.
Ingredience
- 1kusJablka
- 1kusPomeranče
- 200gramůMajonéza
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 1lžíceCitronová šťáva
- 4kusyČekanka
- 150gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
524 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
48 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Sýr a oloupané jablko s pomerančem nakrájíme na kostičky, očištěnou čekanku nakrájíme na nudličky. Vše vsypeme do salátové mísy.
- 2Majonézu osolíme, osladíme a ochutíme citronovou šťávou. Nalijeme ji na připravený salát a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.