Holandský chléb

205 min.
Evropa

Ingredience

    • 5decilitrůVoda pitná
    • 200gramůGouda
    • 40gramůSůl
    • 5gramůDroždí sušené
    • 500gramůMouka chlebová
    • 150gramůMouka žitná celozrnná
    • 150gramůMouka pšeničná celozrnná
    • 50gramůMák - semena
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
948 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
17 g
Sacharidy
147 g
Vláknina
18 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme chlebovou mouku, žitnou mouku, nastrouhaný sýr, celozrnnou mouku, sůl, sušené droždí a mák. Zalijeme vodou a přendáme do nádobky v domácí pekárně. Nastavíme program na celozrnný chléb a stupeň opečení kůrky a necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.