Holandský chléb
205 min.
Ingredience
- 5decilitrůVoda pitná
- 200gramůGouda
- 40gramůSůl
- 5gramůDroždí sušené
- 500gramůMouka chlebová
- 150gramůMouka žitná celozrnná
- 150gramůMouka pšeničná celozrnná
- 50gramůMák - semena
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
948 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
17 g
Sacharidy
147 g
Vláknina
18 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V míse smícháme chlebovou mouku, žitnou mouku, nastrouhaný sýr, celozrnnou mouku, sůl, sušené droždí a mák. Zalijeme vodou a přendáme do nádobky v domácí pekárně. Nastavíme program na celozrnný chléb a stupeň opečení kůrky a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.