Horká řepa na medu

17 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
2 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
16 g
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu omyjeme, očistíme, nakrájíme na slabé nudličky.
  • 2
    Na větší pánvi červenou řepu nasucho opečeme, přidáme citronovou šťávu, minutu povaříme. Poté pokapeme medem a hořčicí a důkladně promícháme.
  • 3
    Pažitku nasekáme na větší kousky.
  • 4
    Na talíř rozložíme horkou červenou řepu a posypeme pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.