Horká řepa na medu
17 min.
Ingredience
- 3kusyČervená řepa
- 4lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceMed včelí
- 1lžíceHořčice Dijonská
- 1kusPažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
2 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
16 g
Cukr
40 g
Postup přípravy
- 1Červenou řepu omyjeme, očistíme, nakrájíme na slabé nudličky.
- 2Na větší pánvi červenou řepu nasucho opečeme, přidáme citronovou šťávu, minutu povaříme. Poté pokapeme medem a hořčicí a důkladně promícháme.
- 3Pažitku nasekáme na větší kousky.
- 4Na talíř rozložíme horkou červenou řepu a posypeme pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.