Horký jablečný mošt

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
203 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
4 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu smícháme jablečný džus (nebo mošt) s medem a citronovou šťávou. Nové koření, celou skořici a hřebíček svážeme do plátýnka, vložíme do šťávy. Pod pokličkou zahříváme na mírném ohni k bodu varu (ale nevaříme), odstavíme, odstraníme koření a přilijeme brandy.
  • 2
    Mošt zamícháme a rozlijeme do sklenic. Na povrch každého nápoje položíme 1/2 lžičky másla, zamícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 24. 10. 2015
Zajímalo by mě,kolik stupnu je u jablecneho mostu bod varu.