Horký svařák
15 min.
Ingredience
- 75centilitrůVíno červené
- 4kusySkořice celá
- 1lžícePomerančová kůra
- 1lžíceLimetková kůra
- 4lžícePomerančová šťáva
- 75gramůCukr krupice
- 1kusBadyán
- 5kusůHřebíček
- 80mililitrůBrandy
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
257 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
14 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce nalijeme červené víno, přidáme skořici, limetkovou a pomerančovou kůru, pomerančovou šťávu, cukr, badyán, hřebíček a brandy.
- 2Zahřejeme pod bod varu, promícháme a stáhneme ze sporáku.
- 3Ihned poté podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.