Horský kakaový chléb

195 min.
Evropa

Ingredience

    • 300gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 200gramůMouka z jedlých kaštanů
    • 5gramůSůl
    • 40gramůKakao - prášek
    • 30gramůMáslo čerstvé
    • 220mililitrůVoda pitná
    • 100mililitrůMléko polotučné
    • 10gramůDroždí sušené
    • 40gramůCukr krupice
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
21 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
9 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme mléko, vodu a rozpuštěné máslo, přidáme hladkou a kaštanovou mouku, cukr, sůl, kakaový prášek a promícháme.
  • 2
    Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí, nastavíme program na moučník a necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.