Hot dog s jemnou hořčicí
25 min.
Ingredience
- 2decilitryBarbecue omáčka
- 12kusůPárky Frankfurtské
- 150mililitrůHořčice
- 1kusOkurky nakládané
- 12kusůRohlíky bílé
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
17 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Ohřejeme omáčku barbecue, rošt grilu potřeme olejem. Rozložíme na něj frankfurtské párky a pomalu zvyšujeme teplotu, aby párky nepopraskaly. Opékáme přibližně 10 minut, až získáme křupavou kůrčičku, průběžně potíráme omáčkou barbecue. Pečivo podélně rozkrojíme tak, aby z jedné strany zůstalo spojené, otevřenou stranou položíme na krátkou chvíli na gril, aby se prohřálo. Frankfurtský párek vložíme do rozkrojeného rohlíku, spojíme a hřbet párku ozdobíme vlnkou hořčice. Podáváme s kyselou okurkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.