Houbová krupovka
0 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 150gramůHouby čerstvé
- 1špetkaSůl
- 250gramůKrupky trhané
- 30gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1239 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
37 g
Sacharidy
201 g
Vláknina
5 g
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Oprané krupky spaříme a vaříme ve vodě dokud nezískáme hustý odvar. Uvaříme nakrájené houby s kouskem másla.
- 2Krupky dobře procedíme a dáme do nich houby i se šťávou.
- 3Osolíme a jěště chvíly povaříme.
- 4Můžeme přidat rozšlehané vejce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.