Houbové suflé

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
17 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
812 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, nakrájené žampiony podusíme na másle, zaprášíme moukou, osmahneme a podlijeme vodou. Přidáme sůl, špetku muškátu a umícháme dohladka. Potom přilijeme smetanu s rozkvedlanými žloutky a nakonec přidáme sníh ušlehaný z bílků.
  • 2
    Směs dáme do vymazané zapékací mísy a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
  • 3
    Podáváme s hlávkovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.