Houbový paprikáš

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
24 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova osmahneme na másle. Přidáme očištěné, na kousky nakrájené houby a papriky. Za stálého míchání smažíme do vydušení šťávy.
  • 2
    Odstavíme z plotny, vmícháme mletou papriku, zpěníme a podlijeme trochou vody. Osolíme a dusíme doměkka. V pokrmu nemá zůstat moc tekutiny.
  • 3
    Horký paprikáš rozdělíme na talíře, přelijeme zakysanou smetanou a ihned podáváme s pečivem nebo vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.