Houby opečené
30 min.
Ingredience
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 500gramůHouby čerstvé
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
70 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
4 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Vápník
850 mg
Postup přípravy
- 1Houby (dle možnosti můžeme použít žampióny, hříbky nebo bedly) očistíme a nakrájíme na větší plátky.
- 2Plátky osolíme a opečeme po obou stranách na másle. Jakmile jsou opečené, zaprášíme je hladkou moukou a znovu opečeme.
- 3Houby na závěr pokapeme asi 2 lžícemi vývaru nebo horké vody.
- 4Jako přílohu podáváme topinky z bílého chleba.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.