Houby opečené

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
70 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
4 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Vápník
850 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Houby (dle možnosti můžeme použít žampióny, hříbky nebo bedly) očistíme a nakrájíme na větší plátky.
  • 2
    Plátky osolíme a opečeme po obou stranách na másle. Jakmile jsou opečené, zaprášíme je hladkou moukou a znovu opečeme.
  • 3
    Houby na závěr pokapeme asi 2 lžícemi vývaru nebo horké vody.
  • 4
    Jako přílohu podáváme topinky z bílého chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.