Houby shitake s vejci

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
19 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušené houby zalijeme horkou vodou a necháme 15 minut nabobtnat. Zatím nakrájíme jarní cibulku, chilli papričku a zázvor najemno a vejce ušleháme se sójovou omáčkou, pepřem a arašídovým olejem.
  • 2
    Ve woku rozpálíme slunečnicový olej, zpěníme cibulku, zázvor a chilli papričku, přidáme okapané houby a 3 minuty opečeme. Zalijeme vaječnou směsí a smažíme, dokud neztuhne, posunujeme k okraji woku, aby se pokrm připravil stejnoměrně. Smažená vejce rozdělíme na porce, které podáváme posypané nasekaným koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.