Houby ve smetanové omáčce
50 min.
Ingredience
- 4šálkyHouby čerstvé
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceMouka polohrubá
- 2kusyVejce slepičí
- 0,5lžičkaSůl
- 0,25litrSmetana 12% (konzumní)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
15 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné, na kousky nakrájené houby vložíme na rozehřáté máslo, osolíme, mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka.
- 2Potom přilijeme smetanu rozkvedlanou s moukou, podle chuti osolíme a krátce povaříme.
- 3Do hotového pokrmu vložíme půlky natvrdo uvařených vajec.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.