Hovězí burger se slaninou
40 min.
Ingredience
- 800gramůHovězí maso mleté
- 4kusyŽemle tuková
- 400gramůAnglická slanina
- 200gramůSýr Čedar
- 50gramůMáslo bylinkové
- 2kusyRajčata
- 1kusCibule červená
- 4kusySalát hlávkový
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1214 kcal
Bílkoviny
75 g
Tuky
82 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso osolíme, rozdělíme na 4 porce a upravíme do tvaru karbanátků. Opečeme na grilu nebo na teflonové pánvi cca 12min pro propečený, 8min medium nebo 4min pro krvavý.
- 2Čerstvé bulky rozkrojíme napůl, namažeme máslem a v troubě předehřáté na 180C je dokřupava opečeme.
- 3Anglickou slaninu orestujeme na pánvi cca 3min dokřupava. Sýr nakrájíme na plátky, po jednom položíme na burgery a lehce opečeme na grilu, dokud se sýr neroztaví. Poté přidáme slaninu.
- 4Rajčata a cibuli nakrájíme na plátky a spolu se salátem burgery dozdobíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.