Hovězí burger se slaninou

40 min.

Ingredience

    • 800gramůHovězí maso mleté
    • 4kusyŽemle tuková
    • 400gramůAnglická slanina
    • 200gramůSýr Čedar
    • 50gramůMáslo bylinkové
    • 2kusyRajčata
    • 1kusCibule červená
    • 4kusySalát hlávkový
    • 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1214 kcal
Bílkoviny
75 g
Tuky
82 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso osolíme, rozdělíme na 4 porce a upravíme do tvaru karbanátků. Opečeme na grilu nebo na teflonové pánvi cca 12min pro propečený, 8min medium nebo 4min pro krvavý.
  • 2
    Čerstvé bulky rozkrojíme napůl, namažeme máslem a v troubě předehřáté na 180C je dokřupava opečeme.
  • 3
    Anglickou slaninu orestujeme na pánvi cca 3min dokřupava. Sýr nakrájíme na plátky, po jednom položíme na burgery a lehce opečeme na grilu, dokud se sýr neroztaví. Poté přidáme slaninu.
  • 4
    Rajčata a cibuli nakrájíme na plátky a spolu se salátem burgery dozdobíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.