Hovězí filé dušené s celerem a smetanou
80 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí maso zadní
- 50gramůTuk
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceMouka pšeničná hrubá
- 0,5kusCibule
- 0,5kusCeler bulvový
- 0,25litrZakysaná smetana
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
30 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Plátky omytého masa naklepeme, osolíme a po obou stranách prudce opečeme na tuku.
- 2Přidáme nakrájenou cibuli, celer a podlijeme trochou vody. Za občasného podlévání dusíme doměkka.
- 3Měkké maso vyjmeme, šťávu zalijeme smetanou smíchanou s moukou a krátce povaříme. Nakonec šťávu procedíme na maso.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.