Hovězí guláš s makaróny a sýrem
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 750gramůHovězí maso zadní
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 50gramůSýr Parmezán
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžíceProtlak rajčatový
- 1lžičkaSůl
- 120gramůŠpagety, Makarony vařené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
10 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
654 mg
Cukr
885 mg
Postup přípravy
- 1Cibuli pokrájenou na drobno osmahneme na másle, přidáme na kostky pokrájené maso, osolíme a osmahneme. Poté maso mírně podléváme a dusíme přikryté do měkka.
- 2Do šťávy přidáme světlou jíšku připravenou z másla a mouky (anebo použijeme jíšku již hotovou) zalitou vývarem, přimícháme rajčatový protlak. Dle chuti můžeme přidat nasekaný stroužek česneku.
- 3Nakonec do guláše vmícháme uvařené makarony.
- 4Každou porci posypeme strouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.