Hovězí guláš s makaróny a sýrem

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
10 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
654 mg
Cukr
885 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli pokrájenou na drobno osmahneme na másle, přidáme na kostky pokrájené maso, osolíme a osmahneme. Poté maso mírně podléváme a dusíme přikryté do měkka.
  • 2
    Do šťávy přidáme světlou jíšku připravenou z másla a mouky (anebo použijeme jíšku již hotovou) zalitou vývarem, přimícháme rajčatový protlak. Dle chuti můžeme přidat nasekaný stroužek česneku.
  • 3
    Nakonec do guláše vmícháme uvařené makarony.
  • 4
    Každou porci posypeme strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.