Hovězí guláš se smetanou
80 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 200gramůHovězí maso zadní
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 4lžíceSmetana 16% (pochoutková)
- 500mililitrůHovězí vývar základní
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
15 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
328 mg
Cukr
424 mg
Postup přípravy
- 1Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme omyté, na kostky nakrájené maso, osolíme a opečeme. Podlijeme vývarem z kostí a dusíme.
- 2K poloměkkému masu přidáme očištěné, na nudličky nakrájené kapie a dodusíme.
- 3Šťávu necháme vysmahnout, přilijeme smetanu rozmíchanou s moukou a ještě povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.