Hovězí guláš se žampiony

170 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
338 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
14 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na rozehřátém oleji zprudka opečeme omyté, na kousky nakrájené maso. Přidáme oloupanou, nasekanou cibuli a očištěné, na kostičky nakrájené papriky. Okořeníme mletou paprikou a cayenským pepřem, zalijeme vývarem a vínem, uvedeme do varu. Pod pokličkou dusíme asi 2 hodiny.
  • 2
    Potom přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony, dusíme ještě 30 minut. Vmícháme jíšku, přilijeme smetanu, chvíli povaříme. Nakonec vsypeme nasekanou petrželku.
  • 3
    Vhodnou přílohou jsou těstoviny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.