Hovězí hamburger

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
772 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
19 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
10 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mletého masa utvoříme na navlhčeném prkénku dvě placičky o průměru o něco větším než je průměr housky. Rozehřejeme pánev na středním ohni, potřeme olejem a opékáme masové placičky asi 2 minuty, otočíme a opékáme další 2 minuty. Vyndáme na ubrousek.
  • 2
    Housky rozkrojíme na poloviny. Spodní části potřeme hořčicí, obložíme listy salátu a vložíme opečenou masovou placku. Posypeme cibulí nakrájenou na kostičky, kyselou okurkou nakrájenou na kolečka a hojně pokapeme kečupem. Přiklopíme horní polovinou housek.
  • 3
    Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.