Hovězí maso na kari s cibulí

20 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
8 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na nudličky, dáme do misky, zalijeme sójovou omáčkou a necháme 10 minut marinovat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, vložíme do něj maso a za stálého míchání smažíme přibližně 5 minut, dokud se neodpaří voda. Přidáme kari koření, cukr a nudličky pórku. Směs stále mícháme, Když pórek začne vadnout, ale je ještě zelený, dochutíme směs Vegetou a přilijeme vývar. Vše důkladně promícháme, necháme velmi krátce prohřát a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.