Hovězí maso na kari s cibulí
20 min.

Ingredience
- 300gramůHovězí maso zadní
- 2lžíceOmáčka sójová
- 3kusyCibule
- 2lžičkyKari koření
- 1lžičkaCukr krupice
- 1lžičkaVegeta
- 1decilitrHovězí vývar základní
- 3lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
8 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na nudličky, dáme do misky, zalijeme sójovou omáčkou a necháme 10 minut marinovat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.
- 2V pánvi rozpálíme olej, vložíme do něj maso a za stálého míchání smažíme přibližně 5 minut, dokud se neodpaří voda. Přidáme kari koření, cukr a nudličky pórku. Směs stále mícháme, Když pórek začne vadnout, ale je ještě zelený, dochutíme směs Vegetou a přilijeme vývar. Vše důkladně promícháme, necháme velmi krátce prohřát a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.