Hovězí maso na kari s pórkem
20 min.
Ingredience
- 300gramůHovězí maso zadní
- 2lžíceOmáčka sójová
- 3kusyPórek
- 2lžičkyKari koření
- 1lžičkaCukr krupice
- 1lžičkaVegeta
- 1decilitrHovězí vývar základní
- 3lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
9 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na nudličky, dáme do misky a zalijeme sójovou omáčkou.
- 2Pórek omyjeme a šikmo nakrájíme na dlouhé nudličky.
- 3V pánvi rozpálíme olej, vložíme do něj maso a za stálého míchání smažíme přibližně 5 minut, dokud se neodpaří voda. Přidáme kari koření, cukr a nudličky pórku. Směs stále mícháme, Když pórek začne vadnout, ale je ještě zelený, dochutíme směs Vegetou a přilijeme vývar. Vše důkladně promícháme, necháme velmi krátce provařit a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.