Hovězí maso na kari s pórkem

20 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
9 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na nudličky, dáme do misky a zalijeme sójovou omáčkou.
  • 2
    Pórek omyjeme a šikmo nakrájíme na dlouhé nudličky.
  • 3
    V pánvi rozpálíme olej, vložíme do něj maso a za stálého míchání smažíme přibližně 5 minut, dokud se neodpaří voda. Přidáme kari koření, cukr a nudličky pórku. Směs stále mícháme, Když pórek začne vadnout, ale je ještě zelený, dochutíme směs Vegetou a přilijeme vývar. Vše důkladně promícháme, necháme velmi krátce provařit a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.