Hovězí maso na protlaku
100 min.

Ingredience
- 1gramHovězí maso zadní
- 10gramůMáslo čerstvé
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 40gramůProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
76 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
158 mg
Vápník
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso osolíme, nasucho opečeme, podlijeme vodou a dusíme.
- 2Přidáme rajčatový protlak a maso dodusíme doměkka.
- 3Pokrm zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě, dochutíme a šťávu ještě povaříme.
- 4Před podáváním přidáme kousek másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.