Hovězí maso na rajčatech

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
156 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
4 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, nakrájíme na plátky a naklepeme.
  • 2
    Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme plátky masa a opečeme je.
  • 3
    Podlijeme vodou, přidáme rajský protlak a dusíme doměkka.
  • 4
    Maso vyjmeme a šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou, rozmíchanou ve studené vodě.
  • 5
    Přidáme omytá, oloupaná a na plátky nakrájená rajčata a vše provaříme. Podle chuti dosolíme.
  • 6
    Maso vrátíme zpět a znovu ho prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.