Hovězí maso na rajčatech
80 min.
Ingredience
- 160gramůHovězí maso zadní
- 100gramůRajčata
- 40gramůCibule
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 20gramůProtlak rajčatový sterilovaný
- 20gramůřepkový olej
- 2lžičkySůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
156 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
4 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme, nakrájíme na plátky a naklepeme.
- 2Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme plátky masa a opečeme je.
- 3Podlijeme vodou, přidáme rajský protlak a dusíme doměkka.
- 4Maso vyjmeme a šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou, rozmíchanou ve studené vodě.
- 5Přidáme omytá, oloupaná a na plátky nakrájená rajčata a vše provaříme. Podle chuti dosolíme.
- 6Maso vrátíme zpět a znovu ho prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.