Hovězí maso na slanině

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
10 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
181 mg
Cukr
426 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme a osmažíme na ni jemně nakrájenou cibuli spolu s kmínem.
  • 2
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Plátky přidáme k cibuli a dusíme ve vlastní šťávě.
  • 3
    Když se šťáva vydusí, podlijeme vařící vodou a pod pokličkou dusíme doměkka. Podléváme jen tolik, aby se maso nepřipalovalo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.