Hovězí maso na slanině
50 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 240gramůHovězí maso zadní
- 20gramůSlanina vepřová
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
10 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
181 mg
Cukr
426 mg
Postup přípravy
- 1Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme a osmažíme na ni jemně nakrájenou cibuli spolu s kmínem.
- 2Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Plátky přidáme k cibuli a dusíme ve vlastní šťávě.
- 3Když se šťáva vydusí, podlijeme vařící vodou a pod pokličkou dusíme doměkka. Podléváme jen tolik, aby se maso nepřipalovalo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.