Hovězí maso po španělsku
135 min.
Ingredience
- 200gramůCibule
- 600gramůHovězí maso zadní
- 1lžíceOlej rostlinný
- 2kusyPaprika žlutá
- 1hrnekVoda pitná
- 2stroužkyČesnek
- 80gramůProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaSůl mořská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
8 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky, vložíme na rozpálený olej a zprudka opečeme.
- 2Přidáme oloupanou, na kostičky pokrájenou cibuli a osmahneme ji dozlatova. Osolíme, podlijeme trochou vody, přidáme protlak, prolisovaný česnek a očištěné, na kousky rozkrájené papriky. Zvolna dusíme pod pokličkou (asi 2 hodiny).
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.