Hovězí maso po španělsku

135 min.
Španělsko

Ingredience

    • 200gramůCibule
    • 600gramůHovězí maso zadní
    • 1lžíceOlej rostlinný
    • 2kusyPaprika žlutá
    • 1hrnekVoda pitná
    • 2stroužkyČesnek
    • 80gramůProtlak rajčatový
    • 0,5lžičkaSůl mořská
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
8 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kostky, vložíme na rozpálený olej a zprudka opečeme.
  • 2
    Přidáme oloupanou, na kostičky pokrájenou cibuli a osmahneme ji dozlatova. Osolíme, podlijeme trochou vody, přidáme protlak, prolisovaný česnek a očištěné, na kousky rozkrájené papriky. Zvolna dusíme pod pokličkou (asi 2 hodiny).

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.