Hovězí maso s fazolkami

80 min.
Česká republika

Ingredience

    • 2kusyCibule
    • 180gramůHovězí maso zadní
    • 20gramůOlej rostlinný
    • 1špetkaSůl
    • 250gramůFazolky mražené
    • 1litrVoda pitná
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
13 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí plátky zprudka opečeme na oleji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, lehce ji osmahneme, osolíme, zalijeme polovinou dávky vody a spolu s masem dusíme doměkka.
  • 2
    Oprané fazolky šikmo nakrájíme, zalijeme zbývající vodou, mírně osolíme a podusíme doměkka.
  • 3
    Při podávání maso zalijeme šťávou a doplníme fazolkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.