Hovězí maso s fazolkami
80 min.

Ingredience
- 2kusyCibule
- 180gramůHovězí maso zadní
- 20gramůOlej rostlinný
- 1špetkaSůl
- 250gramůFazolky mražené
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
13 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Hovězí plátky zprudka opečeme na oleji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, lehce ji osmahneme, osolíme, zalijeme polovinou dávky vody a spolu s masem dusíme doměkka.
- 2Oprané fazolky šikmo nakrájíme, zalijeme zbývající vodou, mírně osolíme a podusíme doměkka.
- 3Při podávání maso zalijeme šťávou a doplníme fazolkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.