Hovězí maso s křenem a jablky

145 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
556 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
30 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso uvaříme.
  • 2
    Na omáčku upražíme světlu jíšku z mouky a másla. Dohladka ji rozmícháme s masovým vývarem. Osolíme, přimícháme smetanu a čerstvě nastrouhaný křen. Zvolna vaříme 10 minut.
  • 3
    Jablko oloupeme, zbavíme jádřince, nakrájíme na tenké plátky. Maso necháme okapat a nakrájíme na jemné plátky. Potřeme je trochou omáčky, zavineme a sepneme párátky. Ozdobíme jablkem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.