Hovězí maso s křenem a jablky
145 min.

Ingredience
- 5gramůSůl
- 800gramůHovězí maso přední
- 40gramůMáslo čerstvé
- 250gramůHovězí vývar základní
- 20gramůKřen
- 80gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 80gramůSmetana 33% (šlehačka)
- 1kusJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
556 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
30 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Hovězí maso uvaříme.
- 2Na omáčku upražíme světlu jíšku z mouky a másla. Dohladka ji rozmícháme s masovým vývarem. Osolíme, přimícháme smetanu a čerstvě nastrouhaný křen. Zvolna vaříme 10 minut.
- 3Jablko oloupeme, zbavíme jádřince, nakrájíme na tenké plátky. Maso necháme okapat a nakrájíme na jemné plátky. Potřeme je trochou omáčky, zavineme a sepneme párátky. Ozdobíme jablkem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.