Hovězí maso s okurkami
80 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůHovězí maso zadní
- 1lžíceTuk
- 1lžičkaMouka polohrubá
- 1lžičkaSůl
- 3kusyOkurky nakládané
- 0,25litrZakysaná smetana
- 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
23 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a osmahneme ji na tuku.
- 2Přidáme plátky z omytého masa, osolíme je a po obou stranách opečeme. Potom je mírně podlité dusíme téměř doměkka.
- 3Dále přidáme drobně nakrájené okurky a ještě chvíli podusíme.
- 4Nakonec přilijeme smetanu smíchanou s moukou a necháme přejít varem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.