Hovězí maso se smetanovým špenátem

70 min.
Česká republika

Ingredience

    • 500gramůHovězí maso zadní
    • 500gramůŠpenátový protlak mražený
    • 2lžíceSmetana 12% (konzumní)
    • 1litrVoda pitná
    • 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
205 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
7 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
5 g
Cukr
650 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté hověí maso uvaříme do měkka a nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Špenát rozpustíme na másle, přidáme česnek utřený se solí, přilijeme smetanu a povaříme.
  • 3
    Podáváme s opečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.