Hovězí maso se zelenými fazolkami
80 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1kilogramHovězí maso přední
- 1lžíceSádlo škvařené
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžičkaSůl
- 0,5kilogramFazolové lusky zelené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
22 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na malé kousky, osolíme a rychle opečeme na tuku. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, osmahneme a za častého podlévání dusíme do poloměkka.
- 2Necháme vysmahnout, zaprášíme moukou a zalijeme horkou vodou. Přidáme očištěné, nakrájené lusky, osolíme a vše dusíme doměkka.
- 3Podáváme s chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.