Hovězí maso se zelenými fazolkami

80 min.

Ingredience

    • 2kusyCibule
    • 1kilogramHovězí maso přední
    • 1lžíceSádlo škvařené
    • 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
    • 1lžičkaSůl
    • 0,5kilogramFazolové lusky zelené
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
22 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na malé kousky, osolíme a rychle opečeme na tuku. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, osmahneme a za častého podlévání dusíme do poloměkka.
  • 2
    Necháme vysmahnout, zaprášíme moukou a zalijeme horkou vodou. Přidáme očištěné, nakrájené lusky, osolíme a vše dusíme doměkka.
  • 3
    Podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.