Hovězí maso v pórku

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
26 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kostky, opečeme po všech stranách na polovině dávky tuku, osolíme, podlijeme vodou a dusíme. Během dušení přeléváme maso šťávou a podléváme vodou, přidáme také mletý zázvor.
  • 2
    Ze zbylého tuku a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme ji k masu, rozšleháme a dále dusíme.
  • 3
    K téměř měkkému masu přidáme pórek nakrájený na nudličky, osolíme a dusíme doměkka.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.