Hovězí maso v rajčatové omáčce
65 min.
Ingredience
- 160gramůCibule
- 500gramůHovězí kližka
- 40gramůTuk
- 160gramůRajčata
- 1lžičkaSůl
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
18 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na kostky a osmažíme zprudka na rozpáleném tuku. Poté ho vyjmeme a na pánvi osmahneme cibulku, ke které přidáme pokrájená rajčata. Osolíme a necháme dusit.
- 2K rajčatům přidáme maso, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.