Hovězí maso vařené
65 min.
Ingredience
- 800gramůHovězí plec
- 2litryVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
10 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
142 mg
Cukr
353 mg
Postup přípravy
- 1Pod tekoucí vodou maso opláchneme, dáme vařit do osolené vody a přidáme kousek cibule.
- 2V průběhu vaření maso obrátíme, obzvláště tehdy, pokud připravujeme málo vývaru.
- 3Správně uvařené maso by nemělo být tuhé a zároveň by se nemělo rozpadat.
- 4Uvařené maso nakrájíme na tenké plátky přes vlákno, vyskládáme na talíř a polijeme trochou vývaru, aby nebylo suché.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.