Hovězí maso vařené

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
10 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
142 mg
Cukr
353 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pod tekoucí vodou maso opláchneme, dáme vařit do osolené vody a přidáme kousek cibule.
  • 2
    V průběhu vaření maso obrátíme, obzvláště tehdy, pokud připravujeme málo vývaru.
  • 3
    Správně uvařené maso by nemělo být tuhé a zároveň by se nemělo rozpadat.
  • 4
    Uvařené maso nakrájíme na tenké plátky přes vlákno, vyskládáme na talíř a polijeme trochou vývaru, aby nebylo suché.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.