Hovězí na kari s rýží
60 min.
Ingredience
- 20mililitrůOlej rostlinný
- 450gramůHovězí libové
- 2lžíceKari pasta
- 2kusyCibule
- 2kusyBrambory
- 400mililitrůMléko kokosové
- 150mililitrůVoda pitná
- 2lžičkyCukr třtinový
- 80gramůArašídy
- 1kusChilli paprička
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
564 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
42 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Na wok pánvi na oleji pečeme na nudličky maso, dokud nezmění barvu. Odkapané ho odložíme do mísy a udržujeme teplé.
- 2Na stejné pánvi opečeme kari pastu, po dvou minutách přidáme kostičky cibule a brambor a po pěti minutách opékání je okapané vložíme k masu.
- 3Na wok pánvi přivedeme k varu mléko a vodu, poté na menším plameni tekutinu vaříme asi deset minut. Přidáme maso, zeleninu a cukr. Směs vaříme asi dvacet minut dokřehka. Nakonec přidáme arašídy a chilli papričku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.