Hovězí plátky na celeru

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
10 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
630 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na 3 plátky a naklepeme.
  • 2
    Na drobno nakrájenou cibuli osmahneme na oleji do růžova. Vložíme plátky masa a dusíme pod pokličkou do vydušení na tuk. Potom přidáme celer bez nálevu, bujón a podlijeme horkou vodou. Dusíme asi 60 minut - do měkka.
  • 3
    Plátky masa vyjmeme a šťávu rozmixujeme ponorným mixérem. Poté jí zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody.
  • 4
    Šťávu provaříme, dochutíme solí, nakonec vložíme prohřát maso a odstavíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.