Hovězí plátky na smetaně
80 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 250gramůHovězí maso zadní
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceKapary sterilované
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 50gramůSlanina vepřová
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5šálekZakysaná smetana
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
37 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, protáhneme slaninou, osolíme a poprášíme hladkou moukou.
- 2Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, maso po obou stranách opečeme, mírně podlijeme a dusíme doměkka.
- 3Nakonec do šťávy přilijeme smetanu a přidáme nasekané kapary. Pokrm dochutíme a krátce povaříme.
- 4Podáváme s bramborami nebo s těstovinami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.