Hovězí plátky s okurkami

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
17 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme.
  • 2
    Cibuli rozkrájenou na drobno zpěníme na másle a přidáme plátky masa, které z prudka opečeme po obou stranách. Poté maso mírně podlijeme a dusíme do měkka.
  • 3
    Okurky pokrájené na drobno přidáme až na samý konec dušení masa, necháme je přejít varem. Poté přilijeme kyselou smetanu se zakvedlanou moukou, dle chuti dosolíme a necháme krátce povařati.
  • 4
    Jako přílohu podáváme houskové knedlíky, noky nebo makaróny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.