Hovězí polévka s krupicí a vejcem
25 min.

Ingredience
- 2200mililitrůVývar z hovězích kostí
- 13gramůPolévkové koření
- 7gramůPetržel - nať
- 53gramůVejce slepičí
- 67gramůPšeničná krupice
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
123 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
7 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
199 mg
Cukr
41 mg
Postup přípravy
- 1Do mírně vařícího se hovězího vývaru sypeme pomalu krupici a stále mícháme metlou. Krupici asi 6-8 minut povaříme a potom do polévky za stálého míchání vlijeme rozkvedlaná vejce a necháme je srazit.
- 2Nakonec do polévky přidáme polévkové koření a krátce povaříme.
- 3Omytou, jemně nakrájenou petrželovou nať vkládáme do polévky při podávání.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.