Hovězí polévka s krupicí a vejcem

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
123 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
7 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
199 mg
Cukr
41 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mírně vařícího se hovězího vývaru sypeme pomalu krupici a stále mícháme metlou. Krupici asi 6-8 minut povaříme a potom do polévky za stálého míchání vlijeme rozkvedlaná vejce a necháme je srazit.
  • 2
    Nakonec do polévky přidáme polévkové koření a krátce povaříme.
  • 3
    Omytou, jemně nakrájenou petrželovou nať vkládáme do polévky při podávání.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.