Hovězí quesadilla
30 min.
Ingredience
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1kusRajčata
- 1kusPaprika zelená
- 1kusPaprika červená
- 1kusCibule
- 1kuspaprička jalapeňo
- 250gramůHovězí maso mleté
- 100gramůFazole bílé sterilované
- 3kusyTortilla
- 50gramůSýr Čedar
- 50gramůSýr Gouda 30%
- 1lžičkaSůl mořská
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
675 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
29 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
10 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Ve velké pánvi rozpustíme máslo. Přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu: rajčata, papriku, cibuli a jalapeňo. Po pěti minutách dáme zeleninu stranou.
- 2Na pánvi osmažíme maso. Osolíme ho a okořením taco kořením. Smažíme ho tak 8 minut, dokud není propečené. Poté přidáme fazole a odloženou zeleninu. Necháme vychladit.
- 3Mezitím si nastrouháme oba sýry nahrubo. Vmícháme je do vychladlé směsi. Tuto celkovou směs pak rozdělíme na všechny tortily – rozprostřeme je ale jen na jednu polovinu tortilly, druhou polovinou je přiklopíme.
- 4Opečeme je na pánvi nasucho z obou stran.
- 5Ještě teplé podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.