Hovězí řízky z vařeného masa
45 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 60gramůMouka polohrubá
- 4plátkyHovězí maso vařené
- 1lžičkaSolamyl
- 50gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaKmín drcený
- 100mililitrůMléko polotučné
- 20gramůSýr Eidam cihla 40%
- 150mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
469 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
43 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
663 mg
Postup přípravy
- 1Budeme potřebovat 4 plátky vařeného hovězího masa.
- 2Do misky nasypeme mouku, solamyl, vejce, strouhaný sýr a přilijeme mléko. Dobře promícháme, až vznikne těstíčko. Osolíme a okmínujeme. Do těstíčka vmícháme dvě lžíce scezeného nakládaného hrášku.
- 3V tomto těstíčku postupně obalíme všechny čtyři plátky masa a usmažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.