Hovězí řízky zapečené se sněhem

88 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
25 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
11 mg
Cukr
142 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a posypeme grilovacím kořením. Řízky usmažíme na sádle z obou stran dozlatova, zalijeme vývarem, ochutíme kmínem a pod poklicí na mírném plameni dusíme doměkka.
  • 2
    Udušené řízky přeložíme do máslem vymazaného pekáče, podlijeme vydušenou šťávou a na každý řízek navrstvíme sníh z bílků. Vložíme do mírně vyhřáté trouby a zapečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.