Hovězí roláda s mletým masem

70 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1šálekVoda pitná
    • 20gramůOlej rostlinný
    • 300gramůHovězí maso zadní
    • 100gramůVepřové maso mleté
    • 1špetkaSůl
    • 0,5kusCibule
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
26 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
425 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté hovězí maso rozklepeme na větší plát.
  • 2
    Mleté vepřové maso osolíme, vmícháme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a směs rozložíme na masový plát. Stočíme do rolády a ovážeme nití.
  • 3
    Roládu po všech stranách opečeme na oleji, podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou doměkka.
  • 4
    Hotovou roládu vyjmeme, nit odstraníme a maso nakrájíme na tenké plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.