Hovězí roláda s mletým masem
70 min.
Ingredience
- 1šálekVoda pitná
- 20gramůOlej rostlinný
- 300gramůHovězí maso zadní
- 100gramůVepřové maso mleté
- 1špetkaSůl
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
26 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
425 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté hovězí maso rozklepeme na větší plát.
- 2Mleté vepřové maso osolíme, vmícháme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a směs rozložíme na masový plát. Stočíme do rolády a ovážeme nití.
- 3Roládu po všech stranách opečeme na oleji, podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou doměkka.
- 4Hotovou roládu vyjmeme, nit odstraníme a maso nakrájíme na tenké plátky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.