Hovězí rolky se šalotkou a chřestem

26 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
4 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
353 mg
Cukr
17 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný, rozpůlený chřest povaříme 1 minutu, vyjmeme a osušíme.
  • 2
    Omyté maso nakrájíme na 8 velmi tenkých plátků a mírně naklepeme, aby plátky byly silné asi 3mm.
  • 3
    Oloupané šalotky rozkrojíme na poloviny.
  • 4
    Na konec každého plátku masa položíme chřest a šalotku. Svineme do závitku.
  • 5
    V pánvi na rozehřátém oleji smažíme rolky za častého obracení asi 2 minuty. Přilijeme omáčku terijaki, snížíme příkon tepla a smažíme ještě 3 minuty.
  • 6
    Rolky urovnáme na servírovací talíř, posypeme opraženým sezamem a nasekaným koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.