Hovězí s cizrnou

110 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
5 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kostky. V hrnci na rozehřátém oleji opečeme oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli a česnek dozlatova. Přidáme maso a opečeme je po všech stranách. Vmícháme rajčatový protlak, mletou papriku a koriandr. Promícháme, zalijeme trochou vody, osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou doměkka. Očištěné papriky nakrájíme na proužky, chilli papričky nasekáme. Přidáme k měkkému masu, vmícháme okapanou cizrnu a ještě chvíli podusíme do měkka. Nakonec okořeníme majoránkou. Vhodnou přílohou je tmavé pečivo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.