Hovězí s fazolovou černou omáčkou

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
849 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
84 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
904 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso pokrájíme na nudličky. Smícháme si v misce kypřící prášek, cukr, sójovou omáčku, sherry, pastu z kukuřičné mouky a sezamový olej, máme marinádu. Promícháme v tom nudličky a necháme 2 hodiny marinovat.
  • 2
    Pokrájíme papriku a cibuli na malé kostičky. Ve woku rozehřejeme olej, přidáme hovězí nudličky a smažíme minutu, poté je vyndáme, necháme okapat a udržujeme stranou v teple. Zbylý olej odlijeme a necháme tam jen lžíci, přidáme pokrájenou jarní cibulku, chilli, cibuli, zázvor, papriku a smažíme minutu. Přidáme omáčku z černých fazolí a promícháme. Vrátíme do woku nudličky a minutu osmahneme.
  • 3
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.