Hovězí s koprem
80 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 200gramůHovězí maso zadní
- 60gramůZelenina kořenová
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 4lžíceZakysaná smetana
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 5gramůKopr čerstvý
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
15 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na másle osmažíme očištěnou, jemně nakrájenou zeleninu a cibuli. Přidáme naklepané a osolené plátky masa, opečeme, podlijeme vývarem a dusíme.
- 2Měkké maso vyjmeme, šťávu zalijeme smetanou rozmíchanou s moukou a povaříme.
- 3Omáčku prolisujeme, přidáme nasekaný kopr a nakonec ochutíme cukrem a citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.