Hovězí s křenem

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
13 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
968 mg
Cukr
424 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle.
  • 2
    Přidáme naklepané a osolené plátky masa, po obou stranách opečeme, podlijeme a dusíme.
  • 3
    Měkké maso vyjmeme, vysmahneme šťávu, zaprášíme moukou, osmahneme a zředíme vývarem. Krátce povaříme.
  • 4
    Potom šťávu procedíme, přilijeme smetanu a přelijeme přes maso. Před podáváním posypeme plátky masa nastrouhaným křenem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.