Hovězí s křenem
80 min.

Ingredience
- 20gramůCibule
- 200gramůHovězí maso zadní
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 40gramůKřen
- 2lžíceSmetana 12% (konzumní)
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
13 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
968 mg
Cukr
424 mg
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle.
- 2Přidáme naklepané a osolené plátky masa, po obou stranách opečeme, podlijeme a dusíme.
- 3Měkké maso vyjmeme, vysmahneme šťávu, zaprášíme moukou, osmahneme a zředíme vývarem. Krátce povaříme.
- 4Potom šťávu procedíme, přilijeme smetanu a přelijeme přes maso. Před podáváním posypeme plátky masa nastrouhaným křenem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.