Hovězí s pórkem

50 min.

Ingredience

    • 500gramůPórek
    • 400gramůHovězí maso mleté
    • 2lžíceMouka pšeničná hladká
    • 2lžíceOlej rostlinný
    • 0,5litrHovězí vývar základní
    • 1lžíceSůl
    • 1lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
9 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek nakrájíme na kolečka a osmahneme na oleji.
  • 2
    Přidáme maso, krátce orestujeme, zaprášíme moukou a zalijeme vývarem.
  • 3
    Okořeníme a dusíme do měkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.