Hovězí svíčková s paprikou a cibulí
17 min.
Ingredience
- 400gramůHovězí svíčková
- 200gramůPaprika červená
- 150gramůCibule
- 30mililitrůOmáčka sójová
- 50gramůOlej slunečnicový
- 10gramůCukr krupice
- 10gramůPaprika mletá sladká
- 8gramůSůl
- 150mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
11 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na nudličky, cibuli a papriky bez jádřinců na proužky.
- 2V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme lžíci cibule, maso a zprudka smažíme asi 5 minut. Maso vyjmeme, do výpeku nasypeme zbylou cibuli s paprikami, zmírníme oheň a zeleninu orestujeme. Vrátíme zpět maso, promícháme, osolíme, přidáme cukr, mletou papriku, sojovou omáčku, promícháme, podlijeme troškou vody a podusíme, až se voda téměř odpaří.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.