Hovězí v omáčce z černých fazolí

20 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
11 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata rozkrájíme na 16 pravidelných dílků, černé fazole rozmačkáme, přidáme vodu a dáme stranou.
  • 2
    Spojíme tmavou sojovou omáčku, solamyl, sherry, cukr, maso na tenké nudličky a dáme stanou.
  • 3
    Papriky rozkrájíme na 1 cm kousky, nahřejeme wok a přilijeme olej, papriky smažíme asi 1 minutu, vyjmeme.
  • 4
    Přidáme maso, směs se sojovou omáčkou a za stálého míchání smažíme 2 minuty. Přidáme namočené fazole a vývar.
  • 5
    Přivedeme k varu a necháme mírně zhoustnout. Papriky vrátíme do pánve, přidáme rajčata a opepříme. Prohřejeme a ihned podáváme.
  • 6

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.